Styrelsemedlemmar

Möt vår styrelse i Valla IF

Huvudansvaret för föreningens verksamhet vilar på huvudstyrelsen. Styrelsen väljs på årsmötet som hålls varje år senast vid februari månads utgång. Mer om val och mandatperioder kan läsas i stadgarna. Styrelsen sammanträder första torsdagen varje månad förutom under sommarmånaderna. Styrelsen beslutar om övergripande frågor och sektionerna lägger upp och beslutar om sin egna verksamhet. Även detta går att läsa mer om i stadgarna.

Sektionsordföranden

Möt våra sektioner

Sektionsstyrelserna ansvarar för arbetet i respektive sektion.

Ordförande Lek och Idrott
Ordförande Boule