Valla IP aktivitetspark

images/Aktivitetspark/Valla-IP-aktivitetspark_logo.JPG

Valla IF planerar för en aktivitetspark och här presenterar vi arbetet kring detta.

Taggar: Valla IP Aktivitetspark

Stort intresse för aktivitetsparken

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv

Ett samtal inkommer från SVT Sörmland som önskar veta mer om aktivitetsparken. Vi bestämmer träff, och idag har vi nu gjort en intervju i TV. Kommer att sändas i lokala nyheterna imorgon fredag. Vad kul det är att se spridningen på aktivitetsparken och det beviljade bidraget.

Komplett ansökan

Efter de glada besked vi fått från Allmänna Arvsfonden har det nu arbetats med att komplettera den ansökan som tidigare skickats in till jordbruksverket. Det är framför allt finansieringen, och då alltså arvsfondens bidrag som kompletterats. Nu håller vi tummarna!

Publicitet

Idag är dagen efter att det positiva beskedet kom oss till känna. Idag har P4 Sörmland tagit upp nyheten på radio, och en stund senare blev det en intervju med Mathias från Valla IF i samma kanal. Bara minuter efter detta ringer reporter upp från Katrineholms-Kuriren och vill hålla en intervju. Nu händer det mycket positivt för Valla IF, Valla samhälle, Katrineholms kommun via aktivitetsparken.

Information till Unisports

Idag meddelades Magnus på Unisports om beslutet om beviljat bidrag. Vi planerar in en träff med styrelsen efter jul och nyår för ett projektmöte. Priset i offerten kommer att ligga på den belopp som tidigare annonserats. Vi har en önskan om att avtal skrivs innan årsmöte, samt att aktivitetsparken blir klar till sommaren 2020.