Projektet Valla IP Aktivitetspark ger ringar på vattnet - vilket vi har skrivit om tidigare. Riktigt roligt tycker vi i föreningen. Vi får verkligen vara med att bidra till hela samhället i och med detta. Nu senast har representant från idrottsföreningen i Stångsjö hört av sig, och ville ha tips och idéer inför deras projekt. Detta gav vi gladligen och önskar dom lycka till!

På grund av rådande pandemi ställdes invigningen in i våras/försommaren. Planen var att istället ha invigningen i augusti, men när dagen närmade sig och läget fortsatt var oklart beslutade styrelsen att skjuta på invigningen till nästa år. Dels för att aktivitetsparken är i kostnadsväg det största som hänt i föreningens historia - så det kräver en riktig fest. Men dels för att pandemin ska hinna lägga sig en aning. Prel kommer vi att fira aktivitetsparkens 1-årsdag. Mer information kommer.

Mycket har hänt sedan starten i december 2018. Många timmar, och en hel del blod, svett och tårar senare är nu projektet inskickat för slutbedömning till LEADER Sörmland och jordbruksverket. Under hösten återstår bara slutrapporten till Allmänna Arvsfonden. Där är projekttiden till och med 2022-01-01.

Idag den 12/5 fick vi besök av ett filmteam som ville dokumentera aktivitetsparken. Både kamera och drönare fanns på plats och två av våra ungdomslag. Unisport kommer att använda materialet i marknadsföringssyfte.