Bild på medlemskort och brev

Då har vi äntligen fått hem våra nya medlemskort i hållbar och återvunnen plast. Första laddningen kort är redan packade och skickade / utdelade. Vår förhoppning är att alla medlemskort ska vara klara för leverans senast denna vecka. Om du saknar ditt medlemskort eller har frågor kontakta kansliet via mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer information om ditt medlemskap, medlemskort och medlemsförmåner finns under menyn "medlem" högst upp på denna sida.

MEDLEMSFÖRMÅNER 2021

• Valla Handelsträdgård 10%
  • Ny Valla Pizza (vid köp av mat)10%
  • Årskort Atlasgymmet 1199 kr (ord 1500 kr)
  • SA Gustavssons rör 10%
  • Wengströmska villan 10%

BLI MEDLEM / FÖRNYA DITT MEDLEMSKAP

Är du inte medlem ännu går det fortfarande bra att bli det. Vi tar tacksamt emot både nya och gamla medlemmar, aktiva och stödjande. Vill du dessutom engagera dig i föreningen blir vi extra glada.

Betala in din medlemsavgift på 150 kronor till Valla IF genom
bankgiro: 136-3233 eller Swish: 123 232 87 55.
Vid bankgiro får vi automatiskt ditt namn och adress.
Ange "medlemsavgift" som meddelande.

Ditt medlemskap gör stor skillnad för vår verksamhet.

Ansök om medlemskap